Sooyoung Picts at Dating Agency Film Making ^^ [13 Photos]

922910_10151576340494082_919815170_n

77152_10151541822779082_1396741731_n

524827_10151541866964082_1079935723_n

733786_10151546403939082_787886124_n

541707_10151546651484082_1661240893_n

529399_10151548804954082_1704282167_n

9953_10151553567449082_719259654_n

421994_10151571839409082_2009526888_n

 

 

 

302849_498091376925223_509092044_n

935133_10151581562059082_1181366033_n

944401_10151588256449082_1133268936_n

941266_10151588256924082_784520592_n

972157_10151601154684082_689270297_n

944466_10151601153854082_1630338135_n

About RioRa SonElfXotics

Aku Riny Oktora Purba, panggil aja Riora.. ^^ line 92, tepatnya 28 Oktober 1992 Suka sama SNSD dan Super Junior khususnya. Kalau di SNSD, suka sama Taeyeon dan Sooyoung, nah kalau di SuJu suka sama Donghae, Heechul, dan Ryeowook.. bangapseumnida :D
This entry was posted in Sooyoung. Bookmark the permalink.

8 Responses to Sooyoung Picts at Dating Agency Film Making ^^ [13 Photos]

  1. aq kayanya tau deh tuh pemain cowoknya yg 2 itu…kalau g salah salah 1 pemain film a gentlemen’s dignity bareng jang dong gun dan 1 lagi maen film apa ya lupa aq… huhu

    disitu sooyoung jd maincast women nya bukan?

    aduh jd pengen nntn deh…

  2. cho cha says:

    aku udah ntn episode 1 and 2..acting soo eon daebak..

  3. @@ says:

    Hua syo0 cntk bgt. Love n like poke

  4. wahyuni ade t.r says:

    film nya keren bnget,smpai nnton film itu lupa tdur,,hehehe
    kerenz bnget acting ny sooyoung..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s